Febra coarnelor de ren a cuprins toată țara. Mii de șoferi își montează aceste accesorii pe mașini pentru că toată lumea îi lasă în pace după aceea, considerând pe bună dreptate că sunt bolnavi mintal. Foarte mulți corniști au remarcat că pot parca și pe locurile de handicapați, că nu le zice nimeni nimic, ba chiar lumea îi dirijează spre aceste locuri.parcare_loc_handicap_coarne.jpg

Cei care pe lângă coarne au și nasul roșu pe botul mașinii sunt tratați și mai bine în trafic. Toți se feresc de ei, mai ceva decât de șoferii de Prahova, renumiți pentru cât de cretini sunt. Absolut nimeni nu înjură șoferii care au coarne și blochează prima bandă la semafoarele cu verde intermitent: ”Evident că nu-i duce capul, nu sunt sănătoși, ferească Dumnezeu, ce sens are să-i mai înjurăm?”.

Unii polițiști însă îi opresc pe cei cu coarne de ren pe mașini și-i verifică la sânge, considerând că acești șoferi sunt prea proști ca să fi luat carnetul pe bune, ori sunt extrem de beți: ”Un om sănătos la cap nu face așa ceva. E clar că e ceva dubios cu ăștia”, spune un agent de la rutieră.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Saturday, 07.12.2019 15:54 Monden

National Cinematografic