Mii de români îşi pun coarne de ren pe maşină ca să poată parca pe locurile de handicapaţi

Febra coarnelor de ren a cuprins toată țara. Mii de șoferi își montează aceste accesorii pe mașini pentru că toată lumea îi lasă în pace după aceea, considerând pe bună dreptate că sunt bolnavi mintal. Foarte mulți corniști au remarcat că pot parca și pe locurile de handicapați, că nu le zice nimeni nimic, ba chiar lumea îi dirijează spre aceste locuri.

Cei care pe lângă coarne au și nasul roșu pe botul mașinii sunt tratați și mai bine în trafic. Toți se feresc de ei, mai ceva decât de șoferii de Prahova, renumiți pentru cât de cretini sunt. Absolut nimeni nu înjură șoferii care au coarne și blochează prima bandă la semafoarele cu verde intermitent: ”Evident că nu-i duce capul, nu sunt sănătoși, ferească Dumnezeu, ce sens are să-i mai înjurăm?”.

Unii polițiști însă îi opresc pe cei cu coarne de ren pe mașini și-i verifică la sânge, considerând că acești șoferi sunt prea proști ca să fi luat carnetul pe bune, ori sunt extrem de beți: ”Un om sănătos la cap nu face așa ceva. E clar că e ceva dubios cu ăștia”, spune un agent de la rutieră.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
7 decembrie 2019 13:54
Citește mai mult despre: Craciun

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult