Mii de români se înscriu la Chefi la cuțite ca să nu gătească pe gazul de acasă

Înscrieri record la emisiunea Chefi la cuțite, după scumpirea gazului. Candidații spun că vor să vină la emisiune pentru că nu mai pot să gătească nimic la aragazul personal, din cauză că nu-și permit facturile. Acest lucru explică și faptul că în emisiunea de tip concurs culinar predomină mâncărurile jalnice, tip tocană, mămăligă cu brânză, sau banalele chiftele.

Au fost situații când unii concurenți, în loc să gătească mâncarea solicitată de juriu au gătit pe ascuns niște ciorbă, pe care au luat-o acasă la finalul zilei de filmare. Nu doar concurenții, ci și cameramanii și personalul din producție recunosc că lucrează la emisiune doar pentru că au acces la cuptor și aragaz, chestii pe care acasă nu și le mai permit.

Mulți vin inclusiv în weekend și își gătesc în platoul emisiunii pentru toată săptămâna, iar directorii televiziunii iau în calcul să pună lacăte pe butoanele aragazelor. În acest moment la Chefi la cuțite e concurență mai mare decât la Medicină, ceea ce demonstrează că românii sunt ori cei mai mari gastronomi ai lumii, ori cei mai rupți în cur europeni.

Situația e atât de nasoală că producătorii se gândesc să redenumească emisiunea în Săraci la cuțite, sau pur și simplu Brăileni la cratiță.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 septembrie 2022 14:57
Citește mai mult despre: facturi gătit săraci

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult