Mult trâmbiţata reuniune André n-a avut chiar primirea călduroasă la care se aşteptau Andreea şi Andreea! Mii de români care au urmărit pe Youtube proaspătul videoclip "Reset la Inimă" se plâng că aceasta le-a dat - cu scuzele de rigoare pentru exprimarea plastică - shutdown la p**ă.

senilele_de_la_andre.jpg
"Slavă Domnului, nu era chiar shut down, doar a intrat în sleep şi a avut nevoie de un update lung, dar chiar mi-am făcut griji. Tot apăsam şi nu se întâmpla nimic! I-a luat ore întregi să booteze la loc", spune Decebal Popescu, cândva un mare fan André.

"Aveţi mare, mare grijă cu 'Reset la Inimă' ăsta, că mie mi-a deconectat-o de tot, şi nu vorbesc despre inimă. Vorbesc despre, ştiţi voi, placa de bază. Joystickul. USB-ul cu o nară. Ştiţi voi, penisul. Acum încerc degeaba să-i dau restore to factory settings", se plânge Aurel Eustaţiu, care a avut ghinionul să vadă noul videoclip André chiar până la capăt.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 11.07.2019 12:49 Monden

National Cinematografic