Mii de români şi-au amanetat deja iPhone-ul 5, la doar câteva ore după ce l-au cumpărat

Deşi noul iPhone 5 a fost lansat abia azi în România, casele de amanet sunt deja pline de ultimul produs Apple. Asta după ce mii de români snobi au realizat că achiziţionarea ultimei versiuni de iPhone i-a lăsat fără nici un ban în buzunar, dar şi cu datorii la bancă.

La multe case de amante, cozile sunt mai mari ca la magazinele în care se vând iPhone-urile 5. „N-am mâncat de o lună, am vândut tot ce aveam în casă, am luat şi credit de la bancă, totul pentru ultimul iPhone. Acum nu mai am nici un ban, creditul trebuie plătit, astfel că singura mea şansă de supravieţuire este să-l amanetez”, a povestit, cu lacrimi în ochi, Robert Acrişor, un student bucureştean.

Alţii spun că deja şi-au atins scopul şi că nu mai au nevoie de ultimul produs Apple. „L-am cumpărat, am rugat pe cineva să mă pozeze în timp ce mă fac că vorbesc la el, ca să am poză nouă pe profilul de Facebook, aşa că acum mă pot lipsi de el. E şi vreme urâtă afară, nu mă pot da mare cu el pe vreo terasă cu vizibilitate mare, iar oglinda din baie e spartă, nu pot face poze acolo”, ne-a povestit un alt bucureştean aflat la coada de la amanet.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
2 noiembrie 2012 17:11
Citește mai mult despre: amanet iPhone

Alte articole

Vezi mai mult