Mii de români și-au trimis părinții la azil, că l-au votat pe ăla la Eurovision

În urma miilor de voturi primite de la telespectatorii care l-au votat pe ăla care ne va reprezenta la Eurovision, mii de români au decis să-și trimită părinții la azil că era deja momentul. Media de vârstă a publicului TVR este, în continuare, 91 de ani și poate mulți dintre cei care se uită la așa ceva au nevoie de îngrijire specială.

„Am vorbit cu soția, am vorbit și cu bunicul, am găsit un loc frumos, lângă Giurgiu, e un conac mai mare care a fost amenajat pentru așa ceva. Nu ne costă mult, dar e o taxă de 50 de lei dacă vrem ca asistenta să le șteargă de pe televizor programe ca RomâniaTV, TVR1, Digi24, Antena3 sau Euronews”, spune Marcel Constantin, unul din cei care și-a trimis părinții la azil.

„Ce m-a deranjat nu a fost melodia în sine, pentru că eu am 45 de ani și ascult exclusiv RockFM, ci faptul că a cheltuit bani pe impulsurile telefonice pentru a-l trimite pe ăla în tabără la Liverpool. Toate pentru un concurs care va fi câștigat de Ucraina, că trebuie să dăm un semnal de unitate al Europei împotriva agresiunii ruse”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 februarie 2023 13:04
Citește mai mult despre: batrani Eurovision

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult