"Dacă sunt mai mult de 4 persoane la coadă, deschidem încă o vamă!" Astfel promiteau autorităţile elene în urmă cu câteva zile, însă realitatea din teren e cu totul alta: singurul punct de intrare funcţional continuă să fie vama Kulata-Promachonas.

coada4persoanegrecia.jpg

Cu toate astea, aşteptarea nu e atât de neagră pentru miile de români care stau în coloană în drum spre concediu. Potrivit aceleiaşi ordonanţe a guvernului de la Atena, deoarece altă vamă nu a putut fi deschisă, fiecare turist va primi un cupon de 5 lei - puţin peste 1 euro.

Potrivit ministrului de externe grec Megalopoutsos, voucherul de 5 lei e valabil la achiziţia a minimum 3 porţii de tzatziki în orice tavernă, atât pe continent, cât şi în insule.

"Altă viaţă aici în Grecia. Păi nesimţiţii de la noi te-ar fi lăsat să stai la coadă cu orele, în viul soarelui, şi nu ţi-ar fi dat nici măcar o apă", spune Gheorghe Mitică, turist.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Thursday, 02.07.2020 11:55 Monden

National Cinematografic