Iată şi primele victime ale deciziilor dictatoriale ale lui Nicolae Robu! Încă din zorii zilei, convoaie de refugiaţi au început să părăsească oraşul de pe Bega, îndreptându-se spre est. Mii de timişoreni pasionaţi de manele şi grătare sunt hotărâţi să ceară azil politic în Bucureşti, profitând de mediul mult mai prietenos din capitala României.

timisoara_bucuresti_refugiati.jpg
Primarul Capitalei, Gabi Firea, ea însăşi o adeptă a maneluţei şi grătărelului, i-a întâmpinat pe timişoreni cu braţele deschise, anunţând deja o serie de măsuri în sprijinul acestora.

"Timişorenii exilaţi vor fi cazaţi temporar în Piaţa Constituţiei, unde am amenajat o tabără de manele pe perioada sărbătorilor", a declarat Firea. "Fiecare dintre ei va primi un kit de supravieţuire conţinând o casetă cu manele şi un mic grătar, iar la anul sperăm să le găsim locuinţe permanente."

În semn de recunoştinţă, un reprezentant al refugiaţilor din Timişoara i-a lipit, simbolic, 100 de euro pe frunte unui trimis al municipalităţii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 27.11.2019 16:29 Monden

National Cinematografic