Mii de vietnamezi din București s-au înghesuit la un concert Omul cu Șobolani

Trupa Omul cu Șobolani are mare succes în continuare, însă nu la publicul la care v-ați aștepta! Mii de muncitori vietnamezi din București s-au îmbulzit să-și ia bilete la ultimul concert Omul cu Șobolani. Nu se cunosc motivele pentru care vietnamezii apreciază atât de mult această trupă, dar cert este că vin în număr mare de fiecare dată când văd afișele sau anunțurile de pe social media ale trupei OCS.

”La toate concertele există un grup semnificativ de vietnamezi înnebuniți, care fredonează versurile noastre, filmează concertele cap-coadă și ne multe ori ne invită să facem crowdsurfing peste ei”, declară Dan Amariei, solistul trupei Omul cu Șobolani.

Chiar și la cel mai recent concert Omul cu Șobolani se preconizează deja o prezență semnificativă a muncitorilor vietnamezi, iar unii au la ei frigările, tigăile tip wok și chiar și grătarele pe cărbuni, mai ales că va fi un concert în aer liber. Fanii înnebuniți vor putea fi văzuți din nou făcând schimb de versuri, rețete și idei de condimente.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
4 mai 2023 11:50
Citește mai mult despre: concert Omul cu Șobolani șobolani vietnamezi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult