Nici Monaco nu mai e ce-a fost! Turiștii miliardari din stațiune se plâng că mai nou sunt acostați de amărășteni milionari, care le cer câte un milion împrumut să-și ia niște icre negre și șampanie, sau caută chiștoace de trabucuri pe jos. Ion Țiriac susține că nu poate să mănânce cu Rothschild pe iaht, pentru că apar neica nimeni cu 2-3 milioane de euro în cont și îl întreabă dacă mai servește cartofii gratinați.saraci_monaco_tomberon.jpg

Cei mai agresivi sunt milionarii din România, îmbogățiți din corupție cu borduri, care în sinea lor sunt doar niște țărani hoți, care încă își pun sare și piper cu unghia de la degetul mic, dar au pretenții să stea la fițe prin Monaco.

Miliardarii se plâng să noii îmbogățiți strică piața, lăsând bacșișuri prea mari la coafor, la chelneri, sau la băieții care parchează mașinile. Mai mult, pentru că nu au chiar atâția bani încât să-și permită să dea 3000 euro pe noapte la un hotel decent, mulți milionari stau cu cortul prin Monaco și de multe ori se cacă prin curtea principelui Albert, sau aruncă pungi cu gunoi prin tomberoanele vecinilor.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Monday, 24.07.2017 13:51 Monden

National Cinematografic