Miliardarii din Monaco se plâng că staţiunea s-a umplut de milionari care caută chiştoace de trabuc pe jos

Nici Monaco nu mai e ce-a fost! Turiștii miliardari din stațiune se plâng că mai nou sunt acostați de amărășteni milionari, care le cer câte un milion împrumut să-și ia niște icre negre și șampanie, sau caută chiștoace de trabucuri pe jos. Ion Țiriac susține că nu poate să mănânce cu Rothschild pe iaht, pentru că apar neica nimeni cu 2-3 milioane de euro în cont și îl întreabă dacă mai servește cartofii gratinați.

Cei mai agresivi sunt milionarii din România, îmbogățiți din corupție cu borduri, care în sinea lor sunt doar niște țărani hoți, care încă își pun sare și piper cu unghia de la degetul mic, dar au pretenții să stea la fițe prin Monaco.

Miliardarii se plâng să noii îmbogățiți strică piața, lăsând bacșișuri prea mari la coafor, la chelneri, sau la băieții care parchează mașinile. Mai mult, pentru că nu au chiar atâția bani încât să-și permită să dea 3000 euro pe noapte la un hotel decent, mulți milionari stau cu cortul prin Monaco și de multe ori se cacă prin curtea principelui Albert, sau aruncă pungi cu gunoi prin tomberoanele vecinilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 iulie 2017 11:07

Alte articole

Vezi mai mult