Milioane de gospodine în lacrimi după fake news-ul că a murit Coolio Iglesias

Tristețe în toată România după ce milioane de gospodine au înțeles că ar fi murit Coolio Iglesias. Fake News-ul, care a pornit de la evenimentul real al morții lui Coolio, un one hit wonder din anii `90, care a cântat Dangerous Minds, de pe soundtrackul filmului Gangsta`s Paradise cu Gina Davis, a fost lansat de laboratoarele de dezinformare ale Kremlinului, intenția fiind să distrugă moralul poporului român.

Pentru a contracara acest pericol la adresa coeziunii sociale din țara noastră, Ministerul Informației a emis un comunicat oficial, pe care îl prezentăm și noi, întrucât cititorii trebuie să știe adevărul. În imaginea asociată comunicatului se poate vedea clar în partea stângă cântărețul îndrăgit Julio Iglesias, adorat de milioane de românce, iar în dreapta rapperul Coolio și Gina Davis, care a jucat în filmul Gangsta`s Paradise.

”E bine ca atunci când ne confruntăm cu informații senzaționaliste, gen moartea unei vedete pe care o adorăm, să nu cădem în plasa falsificatorilor, care vor să vă bage în depresie și să vă facă să emigrați, din moment ce nici măcar Iglesias nu mai aveți. E bine să verificați informația, sunând la Poliție, la Primărie, sau să întrebați la Poștă, pentru că acolo sunt oameni informați și de încredere, care vă pot lămuri. Absolut toate știrile trebuie verificate în acest mod”, a explicat Robert Acrișor de la Institutul Român al Adevărului.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
1 octombrie 2022 10:12
Citește mai mult despre: coolio fake Iglesias

Comentarii 1 comentariu

  • Mai baieti , pe bune , Julio Iglesias ? ala nu-i Julio , e ceva actorutz din ceva serial gen tânar si nelinistit

Alte articole

Vezi mai mult