Milioane de maneliști se laudă că sunt fani Coldplay de mici

Efectul Coldplay. Cu toate că manelistul Babașa a fost huiduit de zeci de mii de fani Coldplay pe Arena Națională, prezența lui acolo a stârnit un val de entuziasm printre milioanele de români maneliști. Ei se declară fani Coldplay de mici și spun că e trupa lor de suflet.

”Sincer nu-mi plac manelele cu versuri stupide, gen ce cântă Dorian Popa, Loredana, Gheboasă sau Vali Vijelie și toată țigăneala aia. Eu sunt un intelectual și îmi plac manelele cu versuri profunde, inteligente, adică ce cântă Coldplay. Ca trupe românești, îmi plac foarte mult The Motans și Robin and the Backstabbers, reprezintă curentul de manele spălate, pentru oameni care nu vor să se amestece cu pleava”, spune Marian Coltea, manelist din București.

Maneliștii își amintesc cu plăcere cum ascultau Coldplay la chefuri, uneori chiar pe ascuns. ”Mergeam la o paranghelie pe manele și băgau manele de-alea obosite, gen Direcția 5, așa că eu țineam mereu căștile în urechi cu Coldplay la maxim, să nu mai aud manelele alea scârboase”, spune Daria, manelistă nebună după trupa de manele Coldplay.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 iunie 2024 12:41
Citește mai mult despre: Babașa coldplay manele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult