Asasinatele de la Moscova au devenit o realitate și la București. Activistul de Facebook Lucian Mîndruță a fost victima unui mârșav complot al Kremlinului, fiind scuipat de 4 ori din spate de agenți ai lui Putin, potrivit propriei declarații.lucian_mîndruta.jpg

”Mă plimbam, încercând să găsesc un titlu viral, moment în care mi-a tăiat calea Vasile Ernu, care era pe o bicicletă vintage, marca Ucraina. S-a prefăcut că are pană, blocându-mă pe trotuar. Mi-am dat seama imediat că e o ambuscadă, dar din păcate nu aveam Kalașnikovul la mine. M-au executat mișelește, din spate, cu flegme balistice”, a declarat Mîndruță.

Imediat după atentat, Lucian Mîndruță a ridicat nivelul de alertă la ”Share dacă nu-ți plac rușii”. În fugă, asasinii au lăsat o dâră de bomboane Bucuria, indiciu că în asasinat a fost implicat și Chișinăul. Făptașii nu au fost încă prinși, dar se fac percheziții în sediul Criticatac, unde se bănuiește că s-au ascuns.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 05.03.2015 18:40 Monden

National Cinematografic