Mîndruță vrea să se facă și el polițist, ca să fie la fel de popular pe Facebook ca Marian Godină

Umilit la relevanță în Facebook de un polițist din Brașov, Lucian Mîndruță încearcă să schimbe situația în favoarea sa. După o analiză ampnunțită, Mîndruță a decis să se facă și el polițist, cu speranța ca astfel îl va detrona pe Marian Godină la Like-uri și Share-uri.

”Acum vreo doi ani am vrut să mă fac cioban, ca să am succesul lui Ghiță, dar am renunțat, pentru că viața de cioban este extrem de grea. Polițist, în schimb, chiar aș putea să mă fac”, spune Lucian Mîndruță. ”Și chiar mi-ar place la poliția rutieră, unde e Marian Godină. Aș putea opri șoferii în trafic doar ca să le spun ce cred eu despre o anumită problemă. Aș ajunge și la oameni care nu mă citesc pe Facebook.”

Lucian Mîndruță crede că uniforma de polițist îl poate ridica în ochii internauților. ”Decât cel care a îngenuncheat în fața lui Adrian Năstase ca să fie făcut cavaler de Cornu sau cel care a stat îmbrăcat în jacuzzi cu Bianca Drăgușanu sau Norica Nicolai, e mult mai bine să fiu privit ca polițist. Cota mea în Facebook va exploda”, crede Mîndruță.

Scris de Calin
16 februarie 2016 13:02
Citește mai mult despre: facebook Godina Mindruta politist

Alte articole

Vezi mai mult