Minimax, record de audienţă în seara în care toate televiziunile au dat filme cu Sergiu Nicolaescu

Şefii canalului pentru copii Minimax au luat o decizie absolut genială, care le-a adus recordul absolut de audienţă înregistrat vreodată de un post TV în România: au difuzat aseară programul lor obişnuit! Astfel, în perioada în care aproape toate posturile TV autohtone au dat filmele lui Sergiu Nicolaescu, Minimax a înregistrat la nivel naţional o cotă de piaţă de peste 90%.

„Norocul nostru e că Sergiu Nicolaescu nu a făcut şi desene animate, altfel am fi fost obligaţi să le difuzăm aseară. Sper ca celelalte televiziuni să dea şi în următoarele seri filmele lui Sergiu Nicolaescu, pentru a ne consolida poziţia proaspăt câştigată pe piaţă”, a declarat reprezentantul pe România al canalului Minimax.

Vârful de rating a fost înregistrat în jurul orelor 21:00, când „Poveştile din folclorul maghiar” au fost urmărite de 98,7% dintre românii care aveau televizorul deschis. Succesul celor de la Minimax este cu atât mai răsunător cu cât absolut toate desenele animate difuzate aseară au fost reluate cel puţin a şasea oară.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
4 ianuarie 2013 08:01

Alte articole

Vezi mai mult