Ministerul Culturii anunţă azi cine e mai hipster: Cei care au fost sau cei care n-au fost la Untold

Disputa e pe cale să fie soluționată! Ministerul Culturii a decis să se implice în recentul scandal privind autenticitatea hipsterismului. Multe păruieli au avut loc pe tema care e mai hipster: cei care au fost sau cei care n-au fost la Untold. ”E un demers caritabil. Hipsterii sunt și ei oameni, deși Darwin nu se gândea probabil la ei când a postulat evoluția”, explică în termeni prețioși Corina Șuteu, ministrul culturii. Aceasta susține că toată lumea știe că hipsterii sunt niște găunoși prețioși și că dezbaterea doar va accentua ridicolul acestei categorii sociale.

Hipsterii care au fost la untold susțin că ei sunt cei mai hipsteri, pentru că Untold e în Transilvania, unde se duc adevărații hipsteri: ”Voi unde ați fost, în Vamă, cu ceilalți cocalari?”, îi acuză aceștia pe hipsterii care n-au fost la Untold.

Hipsterii care nu s-au dus la Untold spun că a fost de căcat acum 15 ani să dai din cap pe melodiile trupei Scooter și că e de căcat și acum, așa că așa-zișii hipsteri care s-au dus la Untold sunt de fapt cocalari.

Alți hipsteri spun că dezbaterea e inutilă și că e irelevant dacă ai fost sau nu la Untold. Tot ce contează e să fii vegan, să ai o bicicletă Peugeot vintage, sau dreaduri, să te dai cu ulei pe barbă, sau pur și simplu să lucrezi în publicitate și să asculți doar muzică din Soundcloud.

Scris de Ionut
9 august 2016 07:08
Citește mai mult despre: hipsteri Ministerul Culturii Untold

Alte articole

Vezi mai mult