Ministerul Culturii nu va mai plăti 20 lei pe lună pentru Onlyfans-ul lui Trăistariu

Tăierile de cheltuieli inutile continuă în forţă! Guvernul a anunţat o nouă tranşă de măsuri de austeritate, care afectează inclusiv distribuţia fondurilor pentru cultură şi arte.

Printre altele, Ministerul Culturii îşi va anula abonamentul la contul de Onlyfans al lui Mihai Trăistariu, pentru care era alocat încă din 2019 un buget 20 de lei pe lună.

Cu această ocazie va fi desfiinţat şi postul de Director pentru Relaţia cu Onlyfansul lui Trăistariu, remunerat cu 15000 de lei pe lună şi ocupat până acum de un văr al cuiva.

„Sincer, nu înţeleg de ce mai ţineam activ acel abonament, nu e ca şi cum forma sau dimensiunea penisului lui Trăistariu s-ar schimba de la o lună la alta. L-am văzut, ne-am dat cu părerea, am râs, acum gata. Cu 20 de lei pe lună putem face chestii mult mai utile, sau măcar să admirăm organul genital al altui cântăreţ”, a declarat Marcel Gheorghiu, ministrul Culturii.

„Încă o dovadă că statul român nu ajută artiştii. Sprijin pentru Eurovision, pla. Sprijin pentru arătat pla, p*la.”, s-a plâns Trăistariu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
13 iulie 2021 13:07
Citește mai mult despre: eficienta onlyfans traistariu

Alte articole

Vezi mai mult