Ministrul Educaţiei îl atacă dur pe Selly: „Salam e cu 7 clase peste Ţancă”

Mustrări din toate direcțiile îndreptate spre vloggerul Selly, care a dat un chef unde l-a chemat pe Țancă Uraganul, un manelist de categorie B. Ministrul educației susține că îi e rușine că e român și că noua generație își bate joc de valori: ”Salam e cu 7 clase peste Țancă, tineretul calcă în picioare ce am construit noi ca popor”, spune ministrul.

”Mi-e dor de chefurile alea elegante, restrânse, cu Sandu Ciorbă în boxe, cu vin și cola amestecate deja în pet de băiatul ăla mai priceput, cu fetele îmbrăcate frumos, modest, cu cămăși cu paiete și trening cu șosete. Ăștia mai tineri vin cu toate căzăturile, beau aperol șpriț cu maneliști la care nu le-aș da doi lei dacă i-aș vedea cerșind în personalul de Roșiori”, spune ministrul educației.

Opinia publică e de partea ministrului: ”Selly e cea mai bună dovadă că sistemul de educație este un eșec. Dacă Selly ar fi avut profesori cât de cât buni ar fi învățat că Salam este un zeu și Țancă nu merită nici să-i lustruiască microfonul. Asta e, Salam rămâne pentru românii cu facultate, nu pentru semidocți ca Selly!”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 martie 2021 18:48
Citește mai mult despre: manele salam selly Țancă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult