Minune pe DN1. La un şofer blocat în trafic a venit un înger şi i-a adus mici

Uită de Prislop sau Boca! Un nou centru religios de importanță națională ar putea răsări lângă Poiana Țapului, unde unui șofer blocat în trafic i s-a arătat un înger care i-a adus mici. Martorii spun că de fapt ar fi fost un heruvim, pentru că i-a adus și muștar, dar nu un serafim, care i-ar fi adus și pâine.

”Eram blocat în coloană, când dintr-o dată s-au deschis cerurile și am auzit un glas dumnezeiesc care îmi spunea: «Șase mici la domnul, și berica acușica»”, explică Rareș Mitrofan, șoferul căruia i s-a arătat îngerul. Din păcate îngerul a dispărut și a uitat de bere, semn că chelnerii uită de tine chiar și în cantina lui Dumnezeu.

Imediat după ce a văzut îngerul șoferul a fost amendat de un echipaj de Poliție, pentru că mânca la volan, dar și pentru că nu avea iconițele montate regulamentar la parbriz. Pe locul unde s-a arătat îngerul primăria din Poiana Țapului a decis să ridice un monument uriaș, de forma unui mic înalt de 40 de metri, acoperit cu becuri, care să rivalizeze cu crucea de pe Caraiman.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
6 februarie 2016 10:02

Alte articole

Vezi mai mult