Minune pe DN1. La un şofer blocat în trafic a venit un înger şi i-a adus mici

Uită de Prislop sau Boca! Un nou centru religios de importanță națională ar putea răsări lângă Poiana Țapului, unde unui șofer blocat în trafic i s-a arătat un înger care i-a adus mici. Martorii spun că de fapt ar fi fost un heruvim, pentru că i-a adus și muștar, dar nu un serafim, care i-ar fi adus și pâine.

”Eram blocat în coloană, când dintr-o dată s-au deschis cerurile și am auzit un glas dumnezeiesc care îmi spunea: «Șase mici la domnul, și berica acușica»”, explică Rareș Mitrofan, șoferul căruia i s-a arătat îngerul. Din păcate îngerul a dispărut și a uitat de bere, semn că chelnerii uită de tine chiar și în cantina lui Dumnezeu.

Imediat după ce a văzut îngerul șoferul a fost amendat de un echipaj de Poliție, pentru că mânca la volan, dar și pentru că nu avea iconițele montate regulamentar la parbriz. Pe locul unde s-a arătat îngerul primăria din Poiana Țapului a decis să ridice un monument uriaș, de forma unui mic înalt de 40 de metri, acoperit cu becuri, care să rivalizeze cu crucea de pe Caraiman.

Scris de Ionut
6 februarie 2016 10:02
Citește mai mult despre: DN1 îngeri mici Poiana Țapului

Alte articole

Vezi mai mult