Situația pare c-a scăpat de sub control în Moldova! Nu doar că s-a făcut primul metru de autostradă de către un om de afaceri sucevean, dar azi a apărut și un caz care-a bulversat comunitatea oamenilor de știință: un vasluian a băut primul litru de apă din istoria Moldovei.

primul_litru_de_apa.jpg ”Desigur, au mai fost cazuri de năpăstuiți care au luat, din greșeală, câte-o gură de apă, dar un litru întreg de apă n-a mai băut nimeni în Moldova. Nici noi, nici strămoșii strămoșilor noștri, nimeni în istoria Moldovei n-a pătat într-un așa hal istoria noastră”, a explicat reputatul etnolog vasluian Decebal Popescu.

Desigur, ciudatul care-a băut un litru de apă este bănuit de multe lucruri. Vasluienii spun despre el ba că nu este moldovean, ba că ”apa aia” nu era apă, ba că omul are o boală incurabilă și a fost păcălit de un homeopat că scapă dacă bea 1 litru de apă, ba că a pierdut cel mai improbabil pariu, că bea un litru de apă dacă se construiește măcar un metru de autostradă în Moldova.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 04.03.2019 17:30 Monden

National Cinematografic