Miracol! A rezistat la cinci filme românești inspirate din perioada comunistă fără să adoarmă

Maratonul filmului românesc dintr-un cinematograf bucureștean, care cuprinde cinci producții din ultimii ani, toate inspirate din perioada comunistă (cum deatlfel sunt mai toate filmele făcute de regizorii români în ultimii 20 de ani), a dat naștere unui adevărat supraom: un bărbat care a rezistat la toate cele cinci filme fără să adoarmă sau să plece din sală. Ba, mai mult, nici măcar nu era revoltat la finalul maratonului.

”Nu credeam că cineva va rezista până la al 5-lea film, așa ceva nu s-a întâmplat niciodată”, a povestit directorul cinematografului. ”Nici n-a clipit în timpul filmelor, nu l-au deranjat nici măcar desele momente în care alți spectatori băteau cu pumnii în ușa de la ieșire și urlau «Nu mai putem, lăsați-ne să ieșim! Vă dam oricât, numai deschideți ușa!». La fel, a ignorat sforăiturile tuturor celor din sală, e ceva uluitor ce a reușit acest om.”

Directorul cinematografului este totodată convins că performerul nu s-a dopat. ”Să fim serioși, nici dacă bagi o tonă de cafea în tine nu stai treaz la cinci fime românești difuzate consecutiv. Pentru mine nu încape nici un dubiu, am asistat la un miracol. Ori asta, ori persoana care a rezistat până la final este de fapt extraterestru, nu om.”

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Calin
8 aprilie 2013 08:04

Alte articole

Vezi mai mult