Alex Velea, omul cu cel mai mic procent de piele vizibilă, a pus pe jar întreaga Românie, după ce a anunţat, cu surle şi trâmbiţe, că corpul lui ar putea fi izvorul unui adevărat miracol. Cântăreţul autoproclamat a sunat toate ziarele de scandal cu care se află sub contract, spunând că tatuajul său cu Smiley a început să lăcrimeze.

alex_velea_tatuaje_peste_tot1.jpg “Era fantastic totul, nu puteam crede că eu am fost ales de către Cel de Sus pentru aşa ceva. După ce mi-a dat talent cu carul, să-mi ofere şi un asemenea miracol era deja prea mult, puţini sunt atât de binecuvântaţi”, a declarat Alex Velea.

Din păcate pentru el, nu a fost decât o alarmă falsă. Din câte se pare, presupusa lacrimă nu era decât o broboană de transpiraţie rezultată în urma efortului depus de Velea pentru a scrie versurile unei piese instrumentale pe care o va lansa curând.

“Unul dintre fanii mei şi-a dat seama că nu e vorba de o lacrimă, pentru că în loc să curgă din ochiul lui Smiley, îi curgea din gură. Păcat. Atâţia oameni au plecat de la mine crezând că s-au vindecat de boli atingând pielea mea. Acum sigur sunt dezamăgiţi şi nu-mi vor mai cumpăra albumele de căcat”, spune Velea, cu lacrimi reale în ochi.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Luchian | Wednesday, 07.01.2015 13:42 Monden

National Cinematografic