Miracol fals! Alex Velea a crezut că i-a lăcrimat tatuajul cu Smiley, dar era doar transpiraţie

Alex Velea, omul cu cel mai mic procent de piele vizibilă, a pus pe jar întreaga Românie, după ce a anunţat, cu surle şi trâmbiţe, că corpul lui ar putea fi izvorul unui adevărat miracol. Cântăreţul autoproclamat a sunat toate ziarele de scandal cu care se află sub contract, spunând că tatuajul său cu Smiley a început să lăcrimeze.

“Era fantastic totul, nu puteam crede că eu am fost ales de către Cel de Sus pentru aşa ceva. După ce mi-a dat talent cu carul, să-mi ofere şi un asemenea miracol era deja prea mult, puţini sunt atât de binecuvântaţi”, a declarat Alex Velea.

Din păcate pentru el, nu a fost decât o alarmă falsă. Din câte se pare, presupusa lacrimă nu era decât o broboană de transpiraţie rezultată în urma efortului depus de Velea pentru a scrie versurile unei piese instrumentale pe care o va lansa curând.

“Unul dintre fanii mei şi-a dat seama că nu e vorba de o lacrimă, pentru că în loc să curgă din ochiul lui Smiley, îi curgea din gură. Păcat. Atâţia oameni au plecat de la mine crezând că s-au vindecat de boli atingând pielea mea. Acum sigur sunt dezamăgiţi şi nu-mi vor mai cumpăra albumele de căcat”, spune Velea, cu lacrimi reale în ochi.

Scris de Luchian
7 ianuarie 2015 13:01

Alte articole

Vezi mai mult