Miracol în Pipera! Un corporatist a continuat să răspundă la mailuri şi după moarte!

O multinaţională cu sediul în Pipera a trăit zilele acestea de un adevărat miracol! Mihai B., un corporatist care a decedat în urmă cu 2 ani a continuat, în ciuda acestui fapt, să răspundă la timp la toate mailurile de serviciu. El a ajuns chiar să fie dat drept exemplu colegilor de echipă rămaşi în viaţă, care l-au căutat în zadar ca să-l bată în ultimele luni.

Şeful său spune că şi-a dat seama că e ceva în neregulă când a sesizat că Mihai dă accept la toate invitaţiile la meeting-uri în loc să pretindă că nu poate veni fiindcă are programare la dentist sau trebuie să plece să-şi ia congelator. Chiar şi o colegă de birou care avea o relaţie cu defunctul afirmă că a rămas şocată aflând că acesta e mort de 2 ani, mai ales că, spre deosebire de foştii ei prieteni, Mihai răspundea cu LOL la toate mailurile ei cu pisici simpatice şi îi forwarda zilnic 2-3 powerpoint-uri cu citate din Octavian Paler.

Din fericire, cu toate că Evidenţa Populaţiei a confirmat oficial decesul lui Mihai B., corporaţia unde a lucrat în timpul vieţii a anunţat că nici nu se gândeşte să-l concedieze, dat fiind că oricum e unul dintre cei mai buni angajaţi: răspunde prompt la toate mailurile superiorilor ierarhici, nu stă mult în pauze, nu se face de râs în team-building-uri şi ştie să delege extrem de bine toate task-urile. Dată fiind eficienţa lui, compania se gândeşte de altfel să angajeze mai mulţi corporatişti decedaţi sau măcar în moarte clinică.

Scris de TNR
10 aprilie 2012 10:04

Alte articole

Vezi mai mult