Miracol în Pipera! Un corporatist a continuat să răspundă la mailuri şi după moarte!

O multinaţională cu sediul în Pipera a trăit zilele acestea de un adevărat miracol! Mihai B., un corporatist care a decedat în urmă cu 2 ani a continuat, în ciuda acestui fapt, să răspundă la timp la toate mailurile de serviciu. El a ajuns chiar să fie dat drept exemplu colegilor de echipă rămaşi în viaţă, care l-au căutat în zadar ca să-l bată în ultimele luni.

Şeful său spune că şi-a dat seama că e ceva în neregulă când a sesizat că Mihai dă accept la toate invitaţiile la meeting-uri în loc să pretindă că nu poate veni fiindcă are programare la dentist sau trebuie să plece să-şi ia congelator. Chiar şi o colegă de birou care avea o relaţie cu defunctul afirmă că a rămas şocată aflând că acesta e mort de 2 ani, mai ales că, spre deosebire de foştii ei prieteni, Mihai răspundea cu LOL la toate mailurile ei cu pisici simpatice şi îi forwarda zilnic 2-3 powerpoint-uri cu citate din Octavian Paler.

Din fericire, cu toate că Evidenţa Populaţiei a confirmat oficial decesul lui Mihai B., corporaţia unde a lucrat în timpul vieţii a anunţat că nici nu se gândeşte să-l concedieze, dat fiind că oricum e unul dintre cei mai buni angajaţi: răspunde prompt la toate mailurile superiorilor ierarhici, nu stă mult în pauze, nu se face de râs în team-building-uri şi ştie să delege extrem de bine toate task-urile. Dată fiind eficienţa lui, compania se gândeşte de altfel să angajeze mai mulţi corporatişti decedaţi sau măcar în moarte clinică.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
10 aprilie 2012 10:04

Alte articole

Vezi mai mult