Miracol la Vâlcea! Un român a găsit chipul lui Ciucă într-un dovleac

Miracol sau farsă? Asta se întreabă un sătean din Vâlcea care a găsit într-unul din dovlecii lui chipul premierului Marian Ciucă. „L-am tăiat în două, l-am curățat de sâmburi și-n momentul ăla am remarcat că nu are o culoare uniformă, așa cum ar fi trebui. Am vrut să-l arunc, când dintr-o dată m-a pălit: băi, ăsta-i chipul lui Ciucă!“, a povestit bărbatul.

Ultima lui exclamație a fost auzită de primarul satului, care trecea întâmplător prin zonă, a cărui verdict nu lasă loc de interpretări. „Ăsta e un miracol, ar trebui să-l ducem la primărie și să-l punem pe perete, pe post de tablou“, a spus primarul. Opinia lui este totuși posibil să fie influențată de faptul că este membru PNL.

Românul care deține dovleacul are însă alte planuri pentru dovleacul cu chipul lui Marian Ciucă. El vrea să-l doneze la MApN, dar cu o condiție: să primească în schimb o pensie specială. „N-aș vrea să rămân ultimul prost din țara asta care nu are o pensie specială, cu dovleacul ăsta e șansa mea s-o obțin“, este de părere bărbatul din Vâlcea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 octombrie 2022 10:03
Citește mai mult despre: ciuca dovleac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult