Mirajul reducerilor. Un turist a prins o excursie ieftină în Vietnam, dar trebuie să-şi mănânce propriul câine

Dornic să-şi lărgească orizonturile şi să mai bifeze o ţară exotică, un tânăr din Bucureşti s-a lăsat atras de oferta unei agenţii de turism şi a cumpărat un sejur low-cost în Vietnam! Din păcate, ajuns la faţa locului, Decebal Popescu a aflat pe pielea lui ce păţeşti când te arunci la ofertele cele mai ieftine.

“Eram lihnit de foame după prima zi de explorat jungla, dar am aflat abia la ora cinei că pachetul meu nu includea mâncare locală. I-am întrebat pe vietnamezi dacă nu putem rezolva cumva situaţia asta şi mi-au spus să mai citesc o dată contractul: dacă voiam bunătăţi tradiţionale, trebuia să vin cu câinele sau pisica de acasă”, se plânge tânărul. “Să-l mănânc pe şoricarul meu, Gigi, pentru o economie de câţiva euro? Asta chiar nu-mi stă în fire.”

“Până la urmă am supravieţuit o săptămână cu pacheţele de zahăr de la barul hotelului. Data viitoare nu mai pun botul la oferte din astea ‘incredibile’ de la tot felul de firme fantomă. Mai bine cumpăr nişte bilete cinstite de la Vola.ro, că ăia sunt de încredere şi nu-s puşi pe ‘combinaţii’”, adaugă turistul, bucuros că a scăpat din aşa-zisa aventură asiatică şi teafăr, şi cu căţelul intact.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

10 noiembrie 2017 11:03
Citește mai mult despre: excursie oferte turism vietnam

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult