Criză de nervi făcută de Mircea Badea, în timpul ultimei sale emisiuni. Imediat ce a primit din partea unui coleg un bust al lui Dan Voiculescu, Mircea Badea a luat-o complet razna. ”Ce-i asta? Prietene, îți bați joc de mine? Mi-ai dat un domn profesor fără cur? Cum vrei să-l pup în cur, dacă n-are cur? Băsistule!”, i-a urlat Badea celui care i-a oferit bustul.

mircea_badea_bust_voiculescu.jpg ”Cel mai prost cadou primit vreodată”, a povestit Badea după emisiune. ”Până și un bust al lui Băsescu era mai bun, că aveam pe cine să mă descarc, puteam să-l sparg, găseam ceva util de făcut cu el. Dar un bust al domnului Voiculescu fără cur...Păi eu ce să pup? Sunt pupincurist, nu poponar, să pup bustul pe buze.”

Soluția salvatoare a venit de la prietenul lui Badea, Mihai Gâdea, care are acasă zeci de cururi de bronz ale lui Dan Voiculescu. El i-a promis că îi va atașa unul din cururi bustului primit de Badea, astfel încât să obțină un Dan Voiculescu de la cur în sus, nu doar un simplu bust. ”Și e testat la pupat în cur, se prezintă excepțional”, i-a transmis Gâdea lui Badea.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 10.10.2016 13:32 Monden

National Cinematografic