Mircea Badea a aruncat un bust al lui Dan Voiculescu, pe motiv că nu avea cur pe care să-l pupe

Criză de nervi făcută de Mircea Badea, în timpul ultimei sale emisiuni. Imediat ce a primit din partea unui coleg un bust al lui Dan Voiculescu, Mircea Badea a luat-o complet razna. ”Ce-i asta? Prietene, îți bați joc de mine? Mi-ai dat un domn profesor fără cur? Cum vrei să-l pup în cur, dacă n-are cur? Băsistule!”, i-a urlat Badea celui care i-a oferit bustul.

”Cel mai prost cadou primit vreodată”, a povestit Badea după emisiune. ”Până și un bust al lui Băsescu era mai bun, că aveam pe cine să mă descarc, puteam să-l sparg, găseam ceva util de făcut cu el. Dar un bust al domnului Voiculescu fără cur…Păi eu ce să pup? Sunt pupincurist, nu poponar, să pup bustul pe buze.”

Soluția salvatoare a venit de la prietenul lui Badea, Mihai Gâdea, care are acasă zeci de cururi de bronz ale lui Dan Voiculescu. El i-a promis că îi va atașa unul din cururi bustului primit de Badea, astfel încât să obțină un Dan Voiculescu de la cur în sus, nu doar un simplu bust. ”Și e testat la pupat în cur, se prezintă excepțional”, i-a transmis Gâdea lui Badea.

Scris de Calin
10 octombrie 2016 11:10
Citește mai mult despre: badea gadea pupincurism Voiculescu

Alte articole

Vezi mai mult