Disperat să pupe curul său preferat, Mircea Badea a recurs la un gest extrem. Timp de mai multe luni el a săpat un tunel pe sub închisoarea Rahova, ca să ajungă în celula lui Dan Voiculescu. Iar munca sa asiduă a fost răsplătită: aseară a reușit să intre în celula lui Voiculescu și să-l pupe-n cur câteva ore fără oprire.
 
badea_voiculescu_inchisoare.jpg ”Păi ce, voi credeați că eu merg la sală ca să fac sport?”, le-a spus Mircea Badea apropiaților. ”Nu, eu de fapt mă antrenam pentru săpat, ca să mă pot bucura de curul domnului profesor Voiculescu ca-n vremurile bune. Și a meritat fiecare efort. O reîntâlnire cu curul domnului profesor îmi dă energie pentru cel puțin câteva luni de zile.”
 
După ce l-a pupat în cur pe Dan Voiculescu de i-a înroșit bucile, Mircea Badea a plecat din celula infractorului. La plecare a distrus însă tunelul, lăsându-l înmărmurit pe Voiculescu. ”Nu voiam să risc să folosească și alții tunelul, să-l pupe și ei în cur pe domnul profesor. Dacă vor să-l pupe în cur, să muncească, nu să-l pupe în cur pe munca mea”, s-a explicat Mircea Badea.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 23.06.2017 15:05 Monden

National Cinematografic