Mircea Badea a săpat un tunel până în celula lui Voiculescu, dar nu ca să-l elibereze, ci ca să-l pupe-n cur

Disperat să pupe curul său preferat, Mircea Badea a recurs la un gest extrem. Timp de mai multe luni el a săpat un tunel pe sub închisoarea Rahova, ca să ajungă în celula lui Dan Voiculescu. Iar munca sa asiduă a fost răsplătită: aseară a reușit să intre în celula lui Voiculescu și să-l pupe-n cur câteva ore fără oprire.
 
”Păi ce, voi credeați că eu merg la sală ca să fac sport?”, le-a spus Mircea Badea apropiaților. ”Nu, eu de fapt mă antrenam pentru săpat, ca să mă pot bucura de curul domnului profesor Voiculescu ca-n vremurile bune. Și a meritat fiecare efort. O reîntâlnire cu curul domnului profesor îmi dă energie pentru cel puțin câteva luni de zile.”
 
După ce l-a pupat în cur pe Dan Voiculescu de i-a înroșit bucile, Mircea Badea a plecat din celula infractorului. La plecare a distrus însă tunelul, lăsându-l înmărmurit pe Voiculescu. ”Nu voiam să risc să folosească și alții tunelul, să-l pupe și ei în cur pe domnul profesor. Dacă vor să-l pupe în cur, să muncească, nu să-l pupe în cur pe munca mea”, s-a explicat Mircea Badea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
23 iunie 2017 13:05
Citește mai mult despre: Mircea Badea pupincurist Voiculescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult