Mircea Badea acuză Antena 3 că i-a photoshopat fluturaşul de salariu

După ce sâmbătă ministrul Funeriu a demonstrat că postul Antena 3 a photoshopat o imagine din care reieşea că nu şi-a luat Bacul din prima, noi lucruri incredibile ies la iveală despre practicile trustului lui Dan Vociulescu. Se pare că tehnica „photoshopatului” se practică la greu în trust de cel puţin câţiva ani.

Asta a aflat-o recent şi Mircea Badea, în momentul în care a cerut de la bancă un extras de cont. Astfel, a descoperit că are de zece ori mai puţini bani decât reieşea din fluturaşii de salariu. „Prietene de la ghişeu, extrasul e greşit. Eu am mult mai mulţi bani în cont”, a fost prima reacţie a lui Badea, moment în care a aruncat fluturaşii pe ghişeu. Calm, angajatul băncii i-a demonstrat că pe fiecare fluturaş în parte este adăugat un zero cu ajutorul Photoshopului.

Descumpănit şi printre lacrimi, Mircea Badea abia a mai reuşit să îngâne câteva cuvinte: „Să-ţi fie ruşine, Dan Voiculescu!”.

În aceeaşi situaţie se află majoritatea angajaţilor lui Voiculescu, printre care şi Mihai Gâdea. Acesta, însă, nu a părut deloc deranjat de situaţie: „Eu nu-l iubesc pe domnul Voiculescu pentru bani”, s-a limitat să declare acesta.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
11 iulie 2011 14:18

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult