Mircea Badea duce înjurătura la un nou nivel. După ce i-a făcut pe studenţi drogaţi şi milogi şi i-a îndemnat să meargă la muncă, marele om de televiziune Mircea Badea continuă derapajele şi insultă din nou.mircea_badea_zapada_limba.jpg

Supranumit Sluga, din cauza unei asocieri cu Dan Voiculescu, un securist infractor, Mircea Badea a avut tupeul să le spună studenţilor că acum 20 de ani era fix ca ei, un tânăr care îşi dorea un viitor frumos, dar iată că acum a ajuns un biet lingău antenist, care susţine PSD-ul, partidul hoţilor comunişti.

Psihiatrii spun că abia acum Mircea Badea ar fi atins patologicul: “E periculos că un astfel de cimpanzeu are impresia că ar avea vreo legătură cu fiinţele umane. Ar trebui ca statul să-l oblige pe stăpânul lui, Voiculescu, să-l eutanasieze. Numai că din păcate statul e controlat chiar de hoţii pe care cimpanzeul îi pupă în cur, deci insultele vor continua”, explică Decebal Popescu, medic psihiatru.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 20.02.2017 16:16 Monden

National Cinematografic