Mircea Badea continuă cu insultele la adresa studenţilor: Acum 20 de ani eram exact ca voi!

Mircea Badea duce înjurătura la un nou nivel. După ce i-a făcut pe studenţi drogaţi şi milogi şi i-a îndemnat să meargă la muncă, marele om de televiziune Mircea Badea continuă derapajele şi insultă din nou.

Supranumit Sluga, din cauza unei asocieri cu Dan Voiculescu, un securist infractor, Mircea Badea a avut tupeul să le spună studenţilor că acum 20 de ani era fix ca ei, un tânăr care îşi dorea un viitor frumos, dar iată că acum a ajuns un biet lingău antenist, care susţine PSD-ul, partidul hoţilor comunişti.

Psihiatrii spun că abia acum Mircea Badea ar fi atins patologicul: “E periculos că un astfel de cimpanzeu are impresia că ar avea vreo legătură cu fiinţele umane. Ar trebui ca statul să-l oblige pe stăpânul lui, Voiculescu, să-l eutanasieze. Numai că din păcate statul e controlat chiar de hoţii pe care cimpanzeul îi pupă în cur, deci insultele vor continua”, explică Decebal Popescu, medic psihiatru.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
20 februarie 2017 14:02

Alte articole

Vezi mai mult