Mircea Badea continuă războiul împotriva consumatorilor de iarbă! A sărit să bată o vacă pe pășune

Vedeta de televiziune a venit astăzi la emisiune cu o urmă de copită în frunte și spune că, de data aceasta, nu e pentru că a încercat să-l pupe în cur pe Voiculescu în timpul unei partide de polo călare. Convins de bunul său prieten Mihai Gâdea că iarba e ilegală, a sărit să bată o vacă ce păștea în preajma sediului Antena 3.

„Vai, ce descreierati sunt cacatii astia de la vice.cacat și #rezist. E bine ca faceti apologia drogurilor si a drogatilor, cacatii dracului. Javrele drogate si-o vor fura rau, va garantez! Javrele dracului!”, a urlat Mircea Badea înainte să atace vaca. Acesta a spus că mâine la Sinteza Zilei se va prezenta un filmmuleț cu un domn pixelat care va confirma că aceea nu a fost vacă ci doi onegiști într-un costum, cum a văzut el în filmul „Top Secret”.

Mircea Badea a precizat că nu a sărit la bătaie din prima ci când s-a dat de gol. „A început să zică Muuuu, și-am știut imediat că va urma și un iiieee PSD, am încercat s-o opresc la timp”. Cu toate că a mâncat bătaie și de la vacă Mircea spune că e normal, că animalul are patru picioare și el doar două, și a fost în inferioritate numerică, dar a fost bărbat și n-a plâns decât când a ajuns acasă, la mămica.

Scris de Ef
19 septembrie 2018 18:09
Citește mai mult despre: bataie iarba Mircea Badea

Alte articole

Vezi mai mult