Făcut KO în doar câteva secunde de motociclistul Teodor Emi, Mircea Badea neagă superioritatea adversarului său, alegând să dea vina pe ghinion. Badea spune că motociclistul a scăpat cu extrem de mult noroc de principala sa armă, limba.

mircea-badea-a-fost-facut-ko-de-motociclist.jpg ”Aveam nevoie de un singur moment în care să-i prind bucile expuse și să sar cu limba pe ele”, este convins Badea. ”I-aș fi dat limbi în cur până ar fi căzut lat. Sunt convins că doar norocul a făcut să scape fără să fie pupat în cur cu sălbăticie. Dar asta e, merg mai departe, sunt un pupincurist uman, uneori mai dau și eu rateuri, e ceva normal.”

Teodor Emi, pe de altă parte, spune că nu e nici un titlu de glorie să câștigi în ring o luptă împotriva unei femei. ”Cel mai greu a fost să-mi țin respirația, că Badea a folosit extrem de mult parfum. Și nici oja nu îi era uscată complet, cred că m-am și pătat nițel de la ea”, a povestit învingătorul lui Mircea Badea.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Saturday, 08.11.2014 15:41 Monden

National Cinematografic