Mircea Badea e atât de frustrat că a scăzut audiența Antena3 încât în ultimele emisiuni nu mai vorbește, ci doar latră

A turbat! Mai mulţi telespectatori Antena 3 au sunat la hingheri, pentru că Mircea Badea nu mai vorbea, ci doar lătra şi făcea spume la gură, ca un câine lovit de virusul hidrofobiei. Emisiunea a fost întreruptă de câteva ori, dar nu pentru pauze publicitare, ci pentru că Mircea Badea a umplut de bale câteva camere din studio, care au fost schimbate, pentru că exista riscul producerii unui scurtcircuit.

În timpul emisiunii lui Badea, la sediul Antena 3 a venit un maimuțolog francez, care vrea să renunțe la cercetarea urangutanilor pentru a se dedica full time studierii lui Mircea Badea: ”Nu credeam că există maimuțe antropoide mai primitive decât speciile de acum, dar el mi-a trezit speranța. Cred că e veriga lipsă între strămoșii maimuțelor și maimuțele din prezent”, spune Pierre De Cebal, maimuțolog.

Surse din Antene susțin că Badea e turbat că există mai mulți pitecantropi care se uită la RTV decât la el. Asta nu-l deranjează pe șeful lui, Dan Voiculescu, care a venit să-i dea crănțănele în direct, spre fericirea lui Badea, care s-a gudurat și l-a lins, ca în fiecare zi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
9 ianuarie 2018 20:35
Citește mai mult despre: bale lătrat maimuta Mircea Badea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult