Mircea Badea nu se lasă! A luat bătaie şi de la o băbuţă, când încerca să ia agheazmă!

Pentru că încerca să se bage ca nesimţitul peste rând ca să ia agheazmă, pupincuristul trustului Intact a înfuriat o băbuţă la Biserica Sf. Gheorghe, aceasta punându-l jos din două lovituri de sacoşă, spre delirul celor din jur. Spectatorii spun că a urmat o bătaie care a făcut de ruşine multe lupte de K1.

“Credea că aici e ca la bătaia cu motociclistul, cu reguli, cu alea alea. I-am ars o sacoşă peste bot şi a început să schelălăie”, spune Marioara Papuc, în vârstă de 75 de ani. Pensionara a folosit mai multe combinaţii de picioare făcându-l zob pe Mircea Badea, ceilalţi bucureşteni veniţi să ia agheazmă spunând că a fost un “Flawless” curat, cum numai în Mortal Kombat mai vedeai.

“Ziceai că e autopsie, nu bătaie! Aşa dădea în el! Ne uităm noi la Antena 3, dar mai mult ca să râdem de cimpanzeii ăia. Nu suntem chiar atât de proşti încât să-i credem”, a mai declarat unul din pensionari.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
6 ianuarie 2015 11:01

Alte articole

Vezi mai mult