Mircea Badea: “Nu voi pleca niciodată de la Voiculescu, eu sunt omul unui singur cur”

Vedeta emisiunii În gura presei a răspuns aseară insunărilor cum că, la fel ca Mircea N. Stoian, şi el s-ar pregăti să părăsească Antenele pentru un alt trust media. “Nu fac eu aşa ceva, ar fi împotriva deontologiei jurnalistice”, a spus Badea în direct la Antena 3 imediat după ce a afişat pe ecran numerele de telefon şi adresele prietenelor şi soţiilor ziariştilor care au făcut aceste insinuări.

Badea a continuat: “Nu voi pleca niciodată de la domnul Dan Voiculescu, eu am fost şi voi rămâne omul unui singur cur. Mi-e scârbă de pupincuriştii ăştia traseişti care schimbă cururile ca pe ciorapi şi nu înţeleg că, în calitate de jurnalist, trebuie să ai demnitatea muncii tale. Cum cred ei că îşi pot păstra coloana vertebrală când trebuie să se aplece ba mai sus, ba mai jos, după înălţimea la care are patronul fundul? De asta eu nu trec de la un cur la altul cum trec alţii ca albina din floare în floare.”

Mircea Badea a încheiat emisiunea lăudând bucile patronului Dan Voiculescu şi spunând că niciun alt mogul de presă nu se poate lăuda că are pielea atât de catifelată pe fese.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
2 august 2012 15:08
Citește mai mult despre: antena3 badea fund intact Oreste Voiculescu

Alte articole

Vezi mai mult