Mircea Badea se mută de acasă după ce părinţii i-au aruncat posterele cu Voiculescu

Mircea Badea a decis să părăsească locuinţa pe care o împărţea cu părinţii săi în urma unor „grave derapaje băsiste ale părinţilor”, după cum declară marele om de televiziune.

„A fost urât. Am trăit s-o văd şi pe-asta. Sigur, au fost mai multe şicane de-a lungul anilor, prin care eram indirect forţat să plec, şicane pe care le-am evitat destul de elegant, închizându-mă în baie. Ei, în clipa în care au pătruns în camera mea şi mi-au rupt de pe pereţi posterele cu domnul Dan Voiculescu am ştiut că orice convieţuire este imposibilă”, susţine Mircea Badea.

Badea este de părere că manevrele părinţilor au ca sursă exclusivă ordinele de la Cotroceni şi că josnicia politică din România a atins un nivel fără precedent.

„Mi se pare că mi-au umblat şi prin sertare, dar eu lubrifiantul mi-l ţin într-o cutie ascunsă sub parchet, n-aveau cum să dea de el”, mai declară Mircea Badea.

În prezent Mircea Badea locuieşte într-o garsonieră închiriată, susţinând că încă nu este pregătit să se mute cu Carmen Brumă, preferând să ia această decizie după o chibzuinţă matură şi după ce va avea certitudinea că părinţii lui nu-l vor primi înapoi în casă la un moment dat.

Pe aceeaşi tema:

Din dragoste pentru Voiculescu! Mircea Badea şi-a făcut operaţie de mărire de limbă

Cercetătorii avertizează că orice Like pentru Mircea Badea e o limbă pe curul lui Voiculescu

Mircea Badea: “Nu voi pleca niciodată de la Voiculescu, eu sunt omul unui singur cur”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
6 decembrie 2012 14:12

Alte articole

Vezi mai mult