Mircea Badea și-a avertizat dușmanii că umblă mereu înarmat cu o halebardă medievală

Realizatorul tv spune că abia așteaptă să se ia cineva de el, deoarece știe cum să riposteze eficient. Badea a mărturisit că devine foarte periculos în momentul în care e atacat și că are mereu asupra lui o halebardă medievală lungă de doi metri, pe care și-a comandat-o în urmă cu doi ani de la un fierar din Zurich.

“Între timp, am devenit expert în mânuirea halebardei, ceea ce vă sfătuiesc și pe voi. Trăim într-o junglă și trebuie să ai cu ce să te aperi de fiarele care o populează. Dacă te atacă cineva pe stradă ce faci? Dai cu pumnul? Haha! Păi cu pumnul nu intimidezi pe nimeni. Halebarda, în schimb, e o armă redutabilă și o port în permanență cu mine. Se uită lumea cam cruciș când mă vede pe stradă cu bățălăul ăsta de doi metri, cu topor în vârf, dar n-am ce face. Siguranța e pe primul plan,” a precizat Badea, în emisiunea de aseară.

Badea a mai spus că doarme cu halebarda la capul patului, deoarece nu vrea să fie luat prin surprindere de vreaun atacator nocturn.

“Să vă mai învăț ceva. Când stați, deci cînd stați voi pe fotoliu sau pe canapea, niciodată, dar niciodată să nu fiți cu spatele la ușă. Altfel riscați să vă atace cineva prin surprindere. O dată am făcut greșeala asta acasă, când mă uitam la televizor, și m-a speriat de moarte mamaie. A trebuit s-o pun la pământ cu o schemă folosită în evul mediu de samuraii japonezi.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
18 august 2011 08:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult