Mircea Badea şi-a tras extensii de buze record ca să-l poată pupa-n cur pe Voiculescu şi din America

Aflat alături de ceilalţi saltimbanci ai Antenelor peste Ocean, la un iarmaroc media de unde să-şi procure viitoare motive de laudă, Mircea Badea nu putea risca să lase atâta vreme nepupată zona voiculesciană preferată. De aceea, el a apelat la un chirurg plastician, care i-a montat o pereche remarcabilă de extensii de buze, practic cele mai lungi din lume, conform Guinness Book.

Noile buze ale cititorului de site-uri la ore târzii sunt, mai exact, transoceanice, întinzându-se de pe coasta vestică a Americii până sub coastele stăpânului său rămas în ţară. Mai mult, buzele au fost în prealabil tratate termic, pentru a nu acumula pe traiectorie frigul şi umezeala Atlanticului. Astfel, Badea s-a asigurat că buzele lui nu vor fi nici o clipă reci, mai ales în zona de contact cu destinatarul pupăturilor, rămase la fel de dese şi ferme chiar de la mii de kilometri distanţă.

Admirat de colegi pentru ideea ingenioasă, Badea riscă totuşi să trezească şi unele invidii. Deşi îi e prieten, se pare că însuşi Mihai Gâdea nu priveşte cu ochi buni iniţiativa, care-l plasează pe el într-un con de umbră faţă de bucile lui Voiculescu. Sub pretextul unor farse amicale, el a aranjat cu câţiva complici din ţară ca aceştia să mute din când în când buzele lui Badea de pe curul lui Voiculescu pe cel al Elenei Udrea sau chiar al lui Băsescu. Fără succes însă, căci experienţa l-a ajutat pe Badea să simtă imediat diferenţa de gust şi textură: “Deci, aşa ceva?…Păi fratili vostru s-a ginit imediat că-i harneală şi dintr-un şpagat a revenit cu buzele la locul consacrat.Pupăm, bine, pa!”, a concluzionat el triumfătorpe Facebook.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Harald
10 aprilie 2014 17:04
Citește mai mult despre: badea buze gadea pupincurist Voiculescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult