Autoritățile din Capitală au apelat la singurul hibrid om-maimuță din zonă, Mircea Badea, să participe la capturarea celeilalte maimuțe care circulă prin capitală. Oamenii legii speră că acesta va putea comunica mult mai ușor cu animalul. 

maimute_fug_din_copaci_maniu.jpg

„Vorbim de o maimuță extrem de agresivă și ne-am gândit la o variantă în care nu avem nimic de pierdut. Dacă îl atacă pe Badea, asta e, măcar e obișnuit s-o încaseze. Dacă scapă cu viață, câștigă și Badea un nou coleg la Antena 3”, a declart Ion Bărbulescu, șeful serviciului Administrarea Animalelor de pe Domeniul Public București. 

Singurul care s-a opus acestei idei a fost Mugur Ciuvică, care a anunțat că își cam simte postul în pericol dacă se mai aduce încă o maimuță la Intact. „Gata, acum îi dăm pe cei bătrâni la o parte, aducem de-ăștia tineri, plătiți pe minim pe economie? În felul acesta calitatea presei va scădea vizibil, vă garantez”, a spus acesta pe Facebook.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 11.09.2019 15:19 Monden

National Cinematografic