Mircea Badea, trimis să negocieze cu maimuţa care umblă liberă prin Capitală

Autoritățile din Capitală au apelat la singurul hibrid om-maimuță din zonă, Mircea Badea, să participe la capturarea celeilalte maimuțe care circulă prin capitală. Oamenii legii speră că acesta va putea comunica mult mai ușor cu animalul.

„Vorbim de o maimuță extrem de agresivă și ne-am gândit la o variantă în care nu avem nimic de pierdut. Dacă îl atacă pe Badea, asta e, măcar e obișnuit s-o încaseze. Dacă scapă cu viață, câștigă și Badea un nou coleg la Antena 3”, a declart Ion Bărbulescu, șeful serviciului Administrarea Animalelor de pe Domeniul Public București.

Singurul care s-a opus acestei idei a fost Mugur Ciuvică, care a anunțat că își cam simte postul în pericol dacă se mai aduce încă o maimuță la Intact. „Gata, acum îi dăm pe cei bătrâni la o parte, aducem de-ăștia tineri, plătiți pe minim pe economie? În felul acesta calitatea presei va scădea vizibil, vă garantez”, a spus acesta pe Facebook.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
11 septembrie 2019 13:09

Alte articole

Vezi mai mult