Mircea Badea va participa la „Românii au talent” cu un număr de pupincurism

Cunoscuta vedetă de televiziune n-a fost deloc impresionată de numărul lui Cristian Gog în care a reuşit să ghicească exact ce au gândit juraţii. „Eu fac asta zilnic când mă duc la domnul Voiculescu în birou, mi-e deajuns o privire şi ştiu deja pe cine trebuie să fac troacă de porci la emisiunea de seară”, a povestit Badea pe blogul personal.

Mircea Badea se laudă că a fost unul din primii care a încercat să revitalizeze această artă aproape uitată a pupincurismului. “Pe vremuri erau mulţi practicanţi dar numărul lor s-a redus drastic în secolul trecut când această practică era asociată cu vrăjitoria. Vreau să popularizez această artă să vadă şi copii în ziua de azi cum poţi să reuşeşti în viaţă fără nici un alt talent notabil”, a explicat Badea.

Pentru ca numărul de pupincurism să-i iasă fără cusur Mircea Badea va fi ajutat de un asistent, nimeni altul decât Mihai Gâdea, unul din cei mai buni discipoli ai săi. Acesta va trebui să-i distragă atenţia lui Dan Voiculescu pentru ca Mircea Badea să se poată furişa în spatele lui să execute procedeul corect, astfel încât reacţia de plăcere a şefului Antenelor să fie cât mai veridică.

Scris de Ef
19 mai 2012 11:05

Alte articole

Vezi mai mult