Mircea Dinescu: “Fraţilor, am învins! Colindătorul a fugit în Canada!”

La scurt timp după ce Ştefan Hruşcă a fugit în Canada, zeci de revoluţionari au luat cu asalt sediul Etno TV, principalul oficios al colindătorilor. Revoluţionarii au reuşit să-l imobilizeze pe bodyguardul-pensionar de la intrarea în postul de televiziune şi au ocupat principalul, şi totodată singurul platou al Etno TV.

A urmat o explozie de bucurie în studiou, după ce grupul de revoluţionari, în frunte cu Mircea Dinescu, a reuşit să preia controlul asupra emisiei. „Îndobitocirea populaţiei prin colinde cu Ştefan Hruşcă a luat sfârşit. Fraţilor, am învins! Colindătorul a fugit în Canada!”, a urlat Mircea Dinescu, în timp ce făcea semnul victoriei cu mâinile în aer.

Mircea Dinescu a anunţat că grupul de revoluţionari va porni în scurt timp spre locuinţa lui Fuego, pentru a-l captura şi preda justiţiei. „Să plângă măicuţa lui Fuego!”, a sunat îndemnul plin de patos al lui Mircea Dinescu.

Populaţia a ieşit în stradă şi verifică persoanele suspecte că încă sunt loiale colindătorului, controlându-le telefoanele. Cei care sunt găsiţi cu colinde cu Hruşcă sau Fuego în telefoanele mobile sunt imobilizaţi şi predaţi armatei, care între timp a trecut de partea populaţiei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
27 decembrie 2011 15:40

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult