Mirela, ce trebuie să facă Sebi ca să nu-l mai ignori?

După cum ştiţi, TNR mai face şi fapte bune, dar le regretă imediat. Pe când redacţia noastră era la o bere, mogulul nostru ne-a rugat să-l ajutăm pe Sebi, un tânăr programator, să facă sex cu Mirela. Cunoscând personajele, n-am înţeles dacă face asta din simpatie pentru el sau din ură pentru ea.

Pentru că eram beţi am promis că îl ajutăm, însă lucrul e aparent imposibil, și să vă explic de ce. În primul rând pentru că Mirelei îi plac premiile şi concursurile, dar Sebi n-a câştigat niciodată nimic, fiindcă nu poate. Mirela nu e nici pe departe o programatoare bună, însă are sânii mari. Dacă Sebi ar câştiga concursul de programare Cubrid it el ar avea o şansă la Mirela, deşi suntem convinşi că ar rata-o.

Problema concursului de programare are mai multe rezolvări, însă Sebi nu știe niciuna, el fiind prost. Oricine știe ce este un RDBMS Open Source are deja o șansă să câştige un iPad, mai puţin Sebi, ceea ce ne bucură enorm. Deşi nu are niciun succes la fete, lui Sebi îi place atât de mult sexul încât i-a slăbit vederea. Acum nu mai poate viziona filme porno pe telefonul său mobil, aşa că ar avea nevoie de un iPad ca de aer, fiindcă de sex nici nu poate fi vorba.

 

TNR îl va premia pe câştigătorul concursului Cubrid It dedicându-i un articol de laudă, singurul de acest fel de pe TNR. Asta e, dacă am apucat să promitem…

Scris de TNR
9 iunie 2011 13:20

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult