Cazul din insulele Andaman era cât pe-aci să se repete! Hank Williams, un misionar american care le propovăduia cuvântul lui Iisus triburilor necontactate de la nord de Galaţi a fost alungat cu săgeţi otrăvite de un mic trib de localnici după ce a venit în satul lor cu palma în cur, fără să aducă şi el măcar o ţuică sau nişte vin.

misionar_trib_vaslui_baut.jpg
Din fericire, niciuna dintre săgeţi nu şi-a atins ţinta, majoritatea războinicilor care l-au întâmpinat pe misionar la birtul "Trei Şamani" fiind într-o stare avansată de ebrietate.

Martorii spun că misionarul a reuşit să ajungă pe acoperişul WC-ului din curtea şcolii, de unde a fost salvat cu elicopterul.

"Nu e prima dată când vine americanul pe la noi, ştie foarte bine care sunt riscurile la care te expui dacă nu dai şi tu una mică, de înviorare", a declarat Ngoro Ukulele, secretarul comunei 'Mwalawala Mare din Vaslui.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 22.11.2018 15:18 Monden

National Cinematografic