Cazul din insulele Andaman era cât pe-aci să se repete! Hank Williams, un misionar american care le propovăduia cuvântul lui Iisus triburilor necontactate de la nord de Galaţi a fost alungat cu săgeţi otrăvite de un mic trib de localnici după ce a venit în satul lor cu palma în cur, fără să aducă şi el măcar o ţuică sau nişte vin.

misionar_trib_vaslui_baut.jpg
Din fericire, niciuna dintre săgeţi nu şi-a atins ţinta, majoritatea războinicilor care l-au întâmpinat pe misionar la birtul "Trei Şamani" fiind într-o stare avansată de ebrietate.

Martorii spun că misionarul a reuşit să ajungă pe acoperişul WC-ului din curtea şcolii, de unde a fost salvat cu elicopterul.

"Nu e prima dată când vine americanul pe la noi, ştie foarte bine care sunt riscurile la care te expui dacă nu dai şi tu una mică, de înviorare", a declarat Ngoro Ukulele, secretarul comunei 'Mwalawala Mare din Vaslui.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Thursday, 22.11.2018 13:18 Monden

National Cinematografic