Mister dezlegat în California: Creatura bănuită a fi Yeti era Gheorghe Gheorghiu la iarbă verde

Cercetătorii științifici dar și adepții teoriilor conspirației au ajuns, pentru moment, la un armistițiu după ce s-a demonstrat fără putință de tăgadă, că așa-numitul Yeti californian nu este o arătate necunoscută, ci doar un banal cântăreț de folk român. Concluzia a fost trasă după ce mai mulți entuziaști l-au capturat pe Gheorghe Gheorghiu în pădure, în urma a mai multe zile de pândă.

”Creatura se zbătea și făcea ca toți dracii. A fost nevoie de 8 din cei mai solizi rangeri al noștri să-l țină ca să-l putem lega. Tranchilizantele nu au avut nici un efect, i-am făcut ceafa ca de arici și tot fugea”, a povestit Wiliam Clarkson, un zoolog american implicat în proiect.

Cercetările au scos la iveală că Gigi Gheorghiu, care are o locuință în statul american, preferă să iasă în weekend în natură, la un grătar, speriind astfel localnicii neobișnuiți cu antropoizi de asemenea dimensiuni în zonă. Totuși, în ciuda imaginii fioroase, nu s-au înregistrat atacuri ale lui Gheorghe Gheorghiu asupra zonelor locuite, acesta preferând să se hrănească cu jir și rădăcini.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
28 martie 2014 15:03

Alte articole

Vezi mai mult