O întâmplare neobişnuită ar putea face faimos un cătun din apropierea Grădinii zoologice Băneasa! Localnicii spun că anul acesta au tăiat, pentru Sărbători, un porc de mai bine de 2 tone, cu trompă şi fildeşi, pe care l-ar fi găsit rătăcind la liziera pădurii.

porc_2tone_trompa.jpg
Potrivit sătenilor care au fugărit animalul şi l-au sacrificat, acesta nu era un râmător ca oricare altul, ci o bestie de proporţii aproape mitologice. “Ăsta da porc! Priviţi ce rât lung are, şi nişte dinţi cât bara de la Dacie. Ne-a fost şi frică să ne apropiem de el, dar ştiţi vorba aia, unde-s mulţi, puterea creşte!”

Pentru pârlirea porcului colosal au fost necesare 3 butelii, iar piftia realizată din urechile acestuia va hrăni întregul sat până după Anul Nou. Originea porcului de 2 tone cu trompă rămâne un mister, spun bătrânii satului, nefiind exclusă “oareşce legătură” cu prezenţa Zoo Băneasa în apropierea localităţii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 19.12.2014 02:09 Monden

National Cinematografic